Üretim Kapasitemizi %50 Arttırdık.

Sizden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz. ERAT MAKİNA olarak üretim kapasitemizi %50 arttırdık. 2013 yılında makine parkurumuzu yeniledik. Kalite standartlarını en üst seviyeye çıkardık. Uluslararası platformda yerimizi almak için artık daha güçlüyüz. 

 Modern yönetim ve üretim anlayışının gereği olan AR-GE çalışmalarımız sayesinde daha iyi hizmet, daha kaliteli ve çeşitli ürünlere imzamızı atmak, aydınlık bir geleceğe yol almasını gönülden dilediğimiz ülkemizde, trafo sektörünü yükseltmek ana hedefimizdir. Bu yolda ülkemizin hammadde, işgücü ve bilgi birikiminden faydalanarak bunları proje ve imalatlarımıza yansıtıp ülke kalkınmasına faydalı olmak vazgeçilmez ilkemizdir.  

Yola çıktığımız 1994 yılından günümüze kadar geçen süreçte, dünyada yaşanan globalleşme sonucu, uzmanlaşma ve en iyiyi ortaya koyma gerekliliğini tüm işlerimizde yansıtmaya çalıştık.  Genç bir kadro olmanın getirdiği dinamizm ile teknolojinin en son noktasını yakalamak, ülkemize bilgi ve teknolojinin nimetlerini sunmak daima hedefimiz oldu.